Porocup: Luonto näytti voi­man­sa – kisa jou­dut­tiin kes­keyt­tä­mään

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Mitä jos ruo­ka­kau­pas­sa tar­vit­si­si käydä vain pari kertaa kuussa? Ro­va­nie­me­läi­nen Sonja Ala­raa­tik­ka shoppaa hä­vik­ki­ruo­kaa netistä ja säästää selvää rahaa

Sonja Alaraatikan nelihenkinen perhe syö pääasiassa hävikkiruokaa. Ruokaan uppoaa korkeintaan parisataa euroa kuussa.



Rovaniemeläisen Sonja Alaraatikan keittiössä valmistuu ihan tavallista vegaaniruokaa. Ruokakomeron pakkauskoot vain ovat epätavanomaista kokoa.
Rovaniemeläisen Sonja Alaraatikan keittiössä valmistuu ihan tavallista vegaaniruokaa. Ruokakomeron pakkauskoot vain ovat epätavanomaista kokoa.
Kuva: Jussi Leinonen

Rikottuja ohrasuurimoita kymmenen kilon säkissä, täysjyvänuudeleita kolmen kilon laatikossa, viiden litran hanapaukkaus rypsiöljyä.

Kaksitoista kiloa kuivattuja aprikooseja.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.