pääkirjoitus: Saa­me­lais­kä­rä­jät hy­väk­syi kiis­tel­lyn saa­me­lais­la­ki­esi­tyk­sen lähes yk­si­mie­li­ses­ti – vas­taa­vaa komp­ro­mis­si­ha­lua toi­voi­si löy­ty­vän edus­kun­nas­ta­kin

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Milana Misic näyt­te­lee äitiään – Laila Kin­nu­ses­ta kertova lau­lu­näy­tel­mä vie­rai­lee Ko­run­dis­sa

Milana Misic palaa näytelmässä äitinsä Laila Kinnusen menestyksen ja menetyksien vuosiin.
Milana Misic palaa näytelmässä äitinsä Laila Kinnusen menestyksen ja menetyksien vuosiin.

Korundissa vieraileva Lailan tähtihetket -laulunäytelmä kertoo legendaarisen laulajan Laila Kinnusen elämän hienoimmista hetkistä. Laila Kinnusen roolissa nähdään hänen tyttärensä Milana Misic.

Laila Kinnunen (1939–2000) oli yksi 1950–60-luvun suosituimmista naislaulajista Suomessa. Hän oli runsaasti julkisuudessa myös yksityiselämänsä käänteiden vuoksi.

Lailan tähtihetket -näytelmä tarjoaa uusia näkökulmia Kinnusen elämään. Näytelmässä käsitellään Kinnusen äitisuhdetta ja rakkauksia sekä menestystä ja menetyksiä.

Esitystä siivittävät tulkinnat Laila Kinnusen tunnetuimmista klassikoista. Tekijät sanovat, että esitys on kunnianosoitus sekä Laila Kinnusen elämäntyölle että hänen musiikkiperinnölleen.

Milana Misicin lisäksi näytelmän rooleissa nähdään tangokuningas Teijo Lindström, tangoprinssi Kalle Jussila sekä näytelmän käsikirjoittanut Katja Karisukki. Näytelmän on ohjannut Tuomo Salmela ja orkesterina toimii Quattro.

Lailan tähtihetket -laulunäytelmä su 17.10 klo 15 Korundissa. Liput 32/30 e.