pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Miehet, jotka vi­haa­vat Sara Sieppiä

Torniolaislähtöinen Sara Sieppi on menestyjä. 11 vuoden takainen Miss Suomi on taatusti yksi pisimpään jatkuvassa julkisuudessa pysyneistä misseistä.

Siepin menestys ei perustu misseyteen, vaikka ovia titteli avasi. Siepin rahalliset ansiot tulevat sosiaalisen median vaikuttajamarkkinoinnista eli mainoksista, joita hän tuottaa yhteistyöyrityksille.

Siepin osakeyhtiön vuoden 2021 tilinpäätös näytti huippulukuja: liikevaihto 612 000 euroa, voittoa 478 000. Vuonna 2020 Sieppi tienasi yli 153 000 euroa ja sai maksettavakseen 11 000 euron veromätkyt. Kun veropäivä ensi viikolla taas koittaa, on varmaa, että Sieppi on jälleen yksi päähenkilöistä iltapäivälehtien ja muiden medioiden luetuimpien juttujen joukossa.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa