Tilaajille

Maail­man huip­pu­ra­vin­to­lois­sa työs­ken­nel­lyt Kim Mikkola pal­jas­taa karun arjen Mic­he­lin-täh­tien takana – väsyi työn­te­ki­jöi­den piis­kaa­mi­seen ja 18 tunnin työ­päi­viin

Ravintolamaailman huipulla työskennellyt Kim Mikkola on tehnyt näyttävää uraa Michelin-ravintoloissa. Hän väsyi kovaan työtahtiin ulkomailla ja palasi Suomeen, jossa hänen perustamansa ravintola Inari nappasi nopeasti Michelin-tähden. Se ei riitä Mikkolalle, joka kehittelee jo uudenlaista kulinaarista verkkopalvelua.

Michelin-ravintola Inarin keittiömestari Kim Mikkola keksi tarjota myös edullista lounasruokaa suoraan pakettiautosta. Kot kot chicken -auto pysähtyi joulukuun alussa Helsingin Ruoholahteen.
Michelin-ravintola Inarin keittiömestari Kim Mikkola keksi tarjota myös edullista lounasruokaa suoraan pakettiautosta. Kot kot chicken -auto pysähtyi joulukuun alussa Helsingin Ruoholahteen.

Helsinki–Vantaan lentokenttä on paikka, johon kulminoituu paljon keittiömestari Kim Mikkolan elämässä. Syksyllä 2017 sinne palasi maailmalta muuttunut mies.

Neljä ja puoli vuotta aiemmin Mikkola oli astunut Kööpenhaminaan suuntaavaan lentokoneeseen aloittaakseen työt ravintolamaailman huipulla, monet kerrat maailman parhaaksi ravintolaksi valitussa Nomassa.