Kysely: Suo­ma­lai­set huo­mioi­si­vat Poh­jois-Suo­men muut­tu­neen aseman hal­li­tus­oh­jel­mas­sa

Pääkirjoitus: Vien­ti­alo­jen sopu on hyvä komp­ro­mis­si – lak­ko­ke­vät voidaan vielä välttää

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Luosto soi! -fes­ti­vaa­lin har­ras­ta­ja­va­lo­ku­vaa­jien kil­pai­lu käyn­nis­tyy – voit­ta­ja selviää ensi kesän ta­pah­tu­mas­sa

Luosto soi! -festivaali järjestää valokuvakilpailun kaikille valokuvauksen harrastajille. Kilpailussa haetaan vuoden 2023 festivaalin maasta taivaaseen -teemaa ilmentäviä kuvia.

Kilpailuun voivat osallistua Pohjois-Suomessa tai muualla Suomessa asuvat ja Lapissa kameran kanssa kulkevat. Kilpailun voittaja saa 500 euron lahjakortin valokuvausalan liikkeeseen. Kilpailu järjestetään toista kertaa.

Kilpailu on nelivaiheinen ja se jakautuu vuodenaikojen mukaan. Ensimmäinen kilpailujakso on syksyllä (1.9.–15.11), toinen jakso ajoittuu kaamokseen ja alkutalveen (16.11.2022–31.1.2023), kolmas jakso sydäntalveen ja alkukevääseen (1.2.–30.4.2023) ja vappuna käynnistyvä viimeinen jakso ulottuu kesäkuun loppuun.

Kilpailuun voi lähettää digikuvia, jotka on otettu kunkin kilpailujakson aikana. Kilpailuun osallistuva voi lähettää jokaisen vuodenajan jaksoon enintään kolme kuvaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.