Tie poikki: Lii­ken­ne ne­los­tiel­lä So­dan­ky­län Tor­vi­ses­sa kat­kais­taan rekan nos­to­töi­den ajaksi

pääkirjoitus: Voiko mat­kai­lus­sa olla ta­voit­tee­na pelkkä kasvu?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Luosto Soi! et­koil­la voi pit­käs­tä aikaa ruokkia kult­tuu­ri­näl­kää – ka­ma­ri­mu­siik­kia ja runoja kuul­laan kon­ser­teis­sa, joissa nou­da­te­taan tur­val­li­suus­oh­jei­ta

Ensi kesään siirtynyt Luosto Soi! -tapahtuma tarjoaa maistiaisina viikonlopun verran konsertteja Sodankylässä. – Pitkästä aikaa mahdollisuus ruokkia kulttuurinälkää, taiteellinen johtaja Aku Sorensen innostuu.

Jos koronatartuntatilanne pysyy Lapissa rauhallisena, helmikuun viimeisen viikonlopun voi Sodankylässä viettää konserttien parissa. Klassisen musiikin Luosto Soi -festivaalin etkoja piti viettää jo marraskuussa, mutta pandemia siirsi tätäkin tapahtumaa.

Etkot ennakoi ensi kesänä järjestettävää Luosto Soi! -festivaalia. Festivaalin taiteellinen johtaja Aku Sorensen myöntää, että tapahtuman järjestäjillä on juuri nyt henkisesti raskasta.

– Suunnitelmiin pitää olla a, b, c ja d-vaihtoehtosuunnitelmat. Muusikollekin on iso työ valmistautua tällaiseen tapahtumaan ja pieni pelko on koko ajan, että jotakin tapahtuu. Kuitenkin minua energisoi toivo siitä, että pääsee taas esiintymään ihmisille, hän kuvailee.

Lue myös: Per­jan­tai­na sel­viää, siir­tyy­kö Lapin sai­raan­hoi­to­pii­ri kiih­ty­mis­vai­hee­seen – Ko­ro­na­ti­lan­ne huo­no­nee nyt no­peas­ti

Nora Niskanen, Janne Järvilehto, Tarmo Järvilehto ja Aku Sorensen.
Nora Niskanen, Janne Järvilehto, Tarmo Järvilehto ja Aku Sorensen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.