Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Mat­kai­lu tar­vit­see vaih­to­eh­don

Olemme kääntymässä katseemme kesän jälkeen syksyn raikkaaseen ilmaan. Talvi ja talvikausi matkailun osalla lähenee Rovaniemellä ja koko Lapissa. Meitä kaikkia kuitenkin varjostaa covid-19 epidemia ja samalla mietityttää Rovaniemen tuleva matkailutalvi.

Tuleeko ja pääseekö meille matkailijat ympäri maailmaa. Löysääkö tauti ja epidemia?

Matkailijat ovat erittäin tärkeä tulonlähde kaupungin yrittäjille ja itse kaupungille saataviin verotuloihin. Yrittäjät ovat investoineet ja satsanneet toimintoihinsa vuosia. Nytkö kaatui kaikki yritykset ja rahavirta Rovaniemelle, tämän ikävän koronaepidemian seurauksena?

Onko kaupunki sokaistunut matkailun tuomiin verotuloihin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.