Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Lin­tu­jen syys­muut­to on Lapissa pit­käl­ti ohi, mutta lin­tu­har­ras­ta­jil­la riittää puuhaa myös tal­vi­kau­del­la – Nyt on aika laittaa ruo­kin­ta­pai­kat kuntoon

Laulujoutsen, telkkä, isokoskelo ja sinisorsa. Korppi, harakka, rastas ja talitiainen. Sirke Piirainen, Helena Palojärvi ja Seija Silvén luettelevat päivän lintuhavaintojaan Ounasjoen rannassa Rovaniemellä.

– Mitään lajia ei sovi väheksyä, naiset tuumaavat.

Kolmikko on kokoontunut Arktikumin rantaan kiikaroimaan lintuja Lapin lintutieteellisen yhdistyksen (LLY) ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämään tapahtumaan. Tapahtuma on osa lauantaina vietettyä kansainvälistä EuroBirdwatch-päivää.

Selkeän kirpeä syyssää on kaunis, mutta lintuharrastajien näkökulmasta se ei ole paras mahdollinen, kertoo LLY:n sihteeri Esko Nevala.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.