ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Lin­ja-au­to törmäsi usei­siin va­lo­tolp­piin ulos­ajos­sa Por­voon­väy­läl­lä – neljä louk­kaan­tui

Helsingin pelastuslaitoksen mukaan kyydissä oli 33 ihmistä. Onnettomuuden taustalla oli todennäköisesti sairauskohtaus.

Helsinki

Helsingissä linja-auto törmäsi useaan valopylvääseen ajautuessaan Porvoonväylältä keskipientareelle maanantaina aamupäivällä, kertovat viranomaiset.

Helsingin pelastuslaitos sai hälytyksen hieman ennen aamukymmentä. Pelastuslaitos kertoo Twitterissä, että linja-auton kyydissä oli kuljettajan lisäksi 32 matkustajaa. Kyydissä olleista neljä loukkaantui, ja kaksi heistä vietiin sairaalaan. Yksi loukkaantuneista oli linja-auton kuljettaja.

Fintrafficin tieliikennekeskuksen mukaan onnettomuus tapahtui Kehä III:n liittymän ja Östersundomin liittymän välillä. Linja-auto ajoi pelastuslaitoksen mukaan hiljaista nopeutta.

Porvoonväylällä liikenne ruuhkautui onnettomuuden vuoksi, mutta kello 11 aikaan liikenne alkoi poliisin mukaan jälleen kulkea molempiin suuntiin.

Helsingin pelastuslaitoksen mukaan ulosajon syynä on todennäköisesti ollut kuljettajan sairauskohtaus. Poliisi johtaa onnettomuuden syiden tutkintaa.