Eduskuntavaalit: Lapin eh­do­kas­lis­tat alkavat täyt­tyä, mutta kolme kuntaa on yhä ilman omaa eh­do­kas­ta – katso tästä, ketkä on jo nimetty ehdolle

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Levin mat­kai­lu­alue lah­joit­ti SPR:n ka­tast­ro­fi­ra­has­toon 26 000 euroa

Levin matkailualueen yritykset lahjoittivat Suomen Punaisen Ristin hätäapukeräykseen Ukrainan kriisistä kärsivien auttamiseksi 26 000 euroa.

Levin matkailualueen yritysten tavoitesumma SPR:n keräykseen oli 25 000 €, joka vastaa alueen 25 000 vuodepaikkaa. Lopullinen lahjoitussumma nousi 26 000 euroon.

SPR:n lahjoituksen lisäksi Visit Levin mukaan Levin alueen yritykset ja toimijat ovat auttaneet monin eri tavoin Ukrainan kriisistä kärsiviä ihmisiä sekä eläimiä.

Yhteisen SPR lahjoituksen lisäksi alueen yritykset ja toimijat ovat monin eri tavoin lahjoittaneet ja antaneet tukensa Ukrainan kriisistä kärsiville ihmisille sekä eläimille.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.