Helle: Lapin Kansa keräsi asian­tun­ti­joi­den parhaat vinkit hel­teel­tä suo­jau­tu­mi­seen – näin pidät kotisi vii­leä­nä

pääkirjoitus: Ke­mi­jär­ven bio­ja­los­ta­mon ra­ken­ta­mi­sel­le ei ole vi­ra­no­mai­ses­tei­tä, mutta muita esteitä löytyy – suurin niistä on hank­keen hei­ken­ty­nyt us­kot­ta­vuus

La­pin­kan­sa.fi siirtyi uudelle alus­tal­le – tämä sinun pitää tietää

Lapin Kansan päätoimittaja on tyytyväinen uudistuksesta. Lapinkansa.fi saa nyt uusia ominaisuuksia tasaiseen tahtiin.
Lapin Kansan päätoimittaja on tyytyväinen uudistuksesta. Lapinkansa.fi saa nyt uusia ominaisuuksia tasaiseen tahtiin.
Kuva: Jussi Leinonen


Lapinkansa.fi-sivusto siirtyi uudelle alustalle torstaina aamupäivällä. Uusi alusta mahdollistaa uusia toimintoja ja helpottaa mielenkiintoisen sisällön löytymistä sivuiltamme. Siirtymän jälkeen uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia tulee sivustollemme tasaiseen tahtiin.

Toimenpiteitä uudistus vaatii kirjautuneilta käyttäjiltä, sillä heidän kirjautumisensa katkeaa ja kirjautua täytyy uudelleen. Sovelluskäyttäjiltämme uudistus ei vaadi toimenpiteitä, mutta sovelluksesta kannattaa olla aina käytössä tuorein versio.

Näkyvin muutos uudella alustalla on avainsanojen käyttö. Jokainen uusi juttumme tulee vastaisuudessa olemaan avainsanoitettu. Avainsanojen kautta saat aiheesta lisää luettavaa. Verkkosivuillamme lukijalle näkyvä avainsana toimii myös linkkinä aiheesta kirjoitettuhin muihin juttuihin. Sivuston alkuvaiheessa voi olla, että avainsanalinkkien takana ei ole kovin montaa juttua, mutta ne lisääntyvät koko ajan.


Lue myös: 

Uu­ti­sis­ta Ins­tag­ram-ker­ron­taa? – tässä on syy tu­le­vaan verk­ko­uu­dis­tuk­seem­me

Uudistunut Lapinkansa.fi hyödyntää viimeisimpiä verkkoilmaisun keinoja. Tämän vuoksi kaikki sisältö ei toimi vanhentuneilla selaimilla. Parhaan käyttökokemuksen saat asentamalla päivitetyn selaimen. Emme enää myöskään tue Internet Explorer -selainta. Jos sinulla on käytössä Internet Explorer -selain, suosittelemme asentamaan vaikkapa Chrome-selaimen.

Sovellukseenkin ulkoasun muutoksia

Myös Lapin Kansan sovelluksen ilme tulee uudistumaan samassa yhteydessä.

Alkupäivinä sivustolla voi olla pikkuvirheitä, korjaamme niitä koko ajan. Esimerkiksi kommentointi ei toimi uudella sivustolla aluksi.

Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita. Huomaathan uuden sivuston oikealla alhaalla sijaitsevan "Palaute"-napin.

Lapin Kansan on viimeisen vuoden aikana alkanut tuottamaan podcasteja ja suoraa videokuvaa erityisesti urheilutapahtumista. Niiden löytyminen tulee niinikään olemaan entistä helpompaa.

Jo yli 70 prosenttia Lapin Kansan digilukijoista lukee uutiset älypuhelimen tai tabletin näytöltä, joten pienellä näytöllä jutut tulevat olemaan erityisen näyttäviä jo syksyn kuluessa.

Kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen:

Asiakaspalvelu

08 5377620

Palvelemme arkisin klo 9-16.

asiakaspalvelu@lapinkansa.fi