Lapin Kansa live: Arctic Volley kohtaa lii­gas­sa Jy­my­Vol­leyn – katso huip­pu­len­to­pal­loa suorana kello 18.30

Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen on lei­kat­ta­va lisää, jos se aikoo pysyä ta­voit­teis­saan

Yritykset: Iissä si­jait­see eri­koi­nen ki­vi­jal­ka­kaup­pa, joka tun­ne­taan ete­läs­sä asti – Yrit­tä­jä­si­sa­ruk­sil­la on edel­leen myyn­nis­sä 10 000 VHS-ka­set­tia

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Lapin sai­raan­hoi­to­pii­ri vastasi pe­ruu­tus­mak­su­ko­huun ja täy­den­si tietoa monia suu­tut­ta­neis­ta asia­kas­mak­suis­ta: "Vies­tin­täm­me epäon­nis­tui"

LSHP tiedotti tiistaiaamuna, että poisjäännistä voi ilmoittaa myöhemminkin, jos on hyväksyttävä syy.

Lapin sairaanhoitopiiri ilmoitti viime viikolla, että mielenterveys- ja päihdepalvelujen avohoidon poliklinikoilla otetaan käyttöön maaliskuun alusta alkaen maksu peruuttamatta ja käyttämättä jääneistä asiakkaan varaamista vastaanottoajoista. Lasku on 50,80 euroa, jos aikaa ei peru vähintään kolme vuorokautta etukäteen.

Asiasta nousi runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Akseli Torvinen kritisoi maksua siitä, että ennustaminen kolmen päivän päähän voi olla vaikeaa.

Hän kirjoitti, että asiakasmaksullaan LSHP vaatii asiakkaitaan ennustamaan kolmen päivän päähän esimerkiksi paniikkikohtauksen tai masennusjakson. Hän piti maksua epäoikeudenmukaisena.

Myös Lapin sairaanhoitopiiri sai päätöksestään runsaasti kriittistä palautetta.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita