Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Lapin hoi­ta­ja­lak­ko siir­tyy: pää­siäi­se­nä hoi­ta­jat ovat nor­maa­lis­ti töissä

Lakko koskee erikoissairaanhoitoa Lapin sairaanhoitopiirissä. Vanhustenhuolto ja perusterveydenhuolto on rajattu sen ulkopuolelle. Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri ei ole lakon piirissä.

Suuri osa Lapin keskussairaalan hoitajista menee lakkoon ensi viikon keskiviikkona, ellei hoitoalan työriitaan löydetä ratkaisua ennen sitä.
Suuri osa Lapin keskussairaalan hoitajista menee lakkoon ensi viikon keskiviikkona, ellei hoitoalan työriitaan löydetä ratkaisua ennen sitä.
Kuva: Pekka Aho

Lapin sairaanhoitopiiriä koskeva hoitajalakko siirtyy alkamaan pääsiäisen jälkeen.

Hoitajajärjestöt Tehy ja Super esittivät lakon aloituksen siirtämistä muutamalla päivällä, jotta sovittelulautakunnalle jäisi riittävästi aikaa työriidan ratkaisuun.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.