Porocup: Luonto näytti voi­man­sa – kisa jou­dut­tiin kes­keyt­tä­mään

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kylien ke­hit­tä­mis­sää­tiön si­joi­tuk­sis­ta tehdään ul­ko­puo­li­nen sel­vi­tys – Säätiö ei kotiuta si­joi­tuk­siaan

Rovaniemen kylien kehittämissäätiö teettää sijoitustoiminnastaan ulkopuolisen selvityksen. Säätiön hallitus päätti asiasta kokouksessaan perjantaina.

Asiaa käsiteltiin, koska hallintoneuvosto eli Rovaniemen kaupunginhallitus oli esittänyt säätiölle ulkopuolisen selvityksen tekemistä.

Kaupunginhallitus esitti myös sijoitusten kotiuttamista. Säätiön hallitus päätti kuitenkin, että kotiuttamista ei tehdä.

Säätiön hallitus kertoo lähettämässään tiedotteessa tehneensä päätöksen ammattimaisilta varainhoitajilta saatujen selvitysten perusteella. Hallituksen mukaan koko sijoitusomaisuuden realisoiminen ja uudelleen sijoittaminen nykyisessä markkinatilanteessa olisi poikkeuksellinen toimenpide ja vaatisi vahvaa perustetta.

Rovaniemen kylien kehittämissäätiön sijoituksista on puhuttu julkisuudessa sen jälkeen kun kävi ilmi, että säätiö on tehnyt kahden miljoonan arvosta riskisijoituksia pikavippejä tarjoaviin yhtiöihin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.