Päivittyvä lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le Lapissa

Koronaseuranta: Ro­va­nie­men mar­jan­poi­mi­jois­ta 40:llä ko­ro­na­tar­tun­ta, Lapin sai­raan­hoi­to­pii­ris­sä 39 uutta tar­tun­taa, Län­si-Poh­jas­sa yh­dek­sän

Kuun­te­le Viik­ko­raa­ti: Oliko Nii­nis­tö ka­teel­li­nen Ma­ri­nil­le? Minkä ar­vo­sa­nan saavat Kul­mu­ni, Pekonen ja Kiuru? Entä Oja­la-Nie­me­lä? -ar­vioim­me myös mediaa ko­ro­na­krii­sis­sä

-

Lapin Kansan ajankohtaispodcast Viikkoraati palaa tauon jälkeen.

Nyt otetaan raatimisen kohteeksi Suomen hallitus, eikä tasavallan presidenttiäkään säästetä arvioinnilta.

Miksi Sauli Niinistö tuli esiin koronakriisin alussa nyrkkinsä kanssa? Entä pääministeri Sanna Marinin selkokielinen, lyhyiden lauseiden kriisiesiintyminen? Toimiiko se vielä viikkojen jälkeenkin. 

Osansa raadittavana saavat myös Katri Kulmuni, Anna-Kaisa Pekonen ja Krista Kiuru. Oliko perustusvaliokunnan puheenjohtaja Johanna Ojala-Niemelä tarpeeksi jämäkkä kun valmiuslait otettiin käyttöön?

Puhumme myös median roolista kriisissä ja korona-arjesta. Median, myös Lapin Kansan verkon käyttäjämäärät ovat lisääntyneet kriisin aikana valtavasti, miksi ja miten olemme pärjänneet?

Viikkoraatia vetävät tällä kertaa verkkotuottaja Eero Leppänen ja päätoimittaja Antti Kokkonen. Mukana puhelinhaastattelussa politiikan tutkija Petri Koikkalainen.