Kuun­te­le Viik­ko­raa­ti: Kar­das­ha­nien vie­rai­lus­ta lot­to­pot­ti Ilkka Län­ki­sel­le, Jää­päi­vä­kir­jat alkaa, mikä on pää­kir­joi­tus ja miksi sel­lai­sia kir­joi­te­taan?

-

Tämänkertainen Viikkoraati kuulee toimitusjohtaja Ilkka Länkistä, jonka hotelliin saapui yhdenmaailman seuratuimman tositelevisio-ohjelman tähdet ja tuotanto. Mitä julkisuus tuo hotellille? Miten tuotanto järjestettiin? Länkinen vihjaa, että myös toinen suuri kansainvälinen formaatti on tulossa tämän sesongin aikana Rovaniemelle.

Kuulemme myös tulevan sesongin ennusteet. Kasvua tehdään hillitysti ja vastuullisuus on trendi.

Viikkoraati aloittaa uuden sarjan: Jääpäiväkirjat. Rovaniemeläislähtöinen tutkija Ilkka Matero kirjoittaa meille päiväkirjamerkintöjä keskeltä maailman suurinta jääntutkimusoperaatiota, jossa laivallinen tutkijoita ajelehtii kuukausia jäiden keskellä. Ensimmäisessä osassa törmääämme jo jääkarhuihin. Niiden karkoittaminen ei olekaan helppoa, eikä vaaratonta.

Toisessa sarjassamme avaamme pääkirjoitus-osastoamme. Miksi niitä tehdään, kuka niitä keksii ja miksi niissä ei ole kirjoittajan nimeä? Päätoimittaja Antti Kokkonen ja toimittaja Mari Molkoselkä keskustelevat.

Lopuksi kuulemme mikä teki ohjelman juontajat Katja Kärjen ja Eero  Leppäsen onnelliseksi tällä viikolla.

Kuuntele tästä: 


Viikkoraadin aiemmat osat voit nähdä tästä