kolumni: Puo­lus­tai­si­ko­han pu­ti­nis­ti maa­tam­me?

Influenssa: Ro­va­nie­mi aloit­taa inf­luens­sa­ro­ko­tuk­set mar­ras­kuus­sa – aikaa ei voi vielä varata

Kuun­te­le Viik­ko­raa­ti: Dra­maat­ti­ses­sa haas­tat­te­lus­sa Sanna Kärk­käi­nen "Elämme joka päivä mat­kai­lun his­to­riaa, niitä hetkiä kun ala­sa­je­taan vuo­si­kym­men­ten työtä"

-

Viikkoraadin dramaattisessa haastattelussa Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen kertoo surullisen uutisen: joulu on jo menetetty, vain rippeitä voidaan vielä pelastaa.

Kärkkäinen kertoo myös tunnelmista matkailualalla juuri nyt kun tehdään historiallista Lapin matkailun alasajoa vuosikausien ennätystehtailujen jälkeen.

Valoakin näkyy tunnelin päässä ja sinne tähdätään nyt tehtävällä työllä. Entä mitä mieltä Kärkkäinen on suurten risteilylaivojen mahdollisista risteilyistä Kemiin? Sekin kuullaan haastattelussa. Sanna Kärkkäistä haastattelevat verkkotuottaja Eero Leppänen ja uutispäällikkkö Taru Salo.

Kuulemme myös sen, menevätkö pohjoiseen kaipaavat turistit nyt Ruotsiin kun Suomeen on hankala päästä.

Ennen Kärkkäisen haastattelua Viikkoraadissa Salo, Leppänen ja päätoimittaja Antti Kokkonen käyvät läpi viimeaikojen koronauutisointia. Tekeekö media juttuja oikeista asioista ja pelotellaanko liikaa? Entä miksi koronauutisoinnissa on joskus maksumuuri?

Kuuntele päivänpolttava Viikkoraati!