Sää: Sulat tiet jää­ty­vät, lunta sataa ja ajokeli muuttuu huo­nok­si, va­roit­taa Il­ma­tie­teen laitos – paitsi Lapissa

Kysyimme: Heikki Autto lait­tai­si Ro­va­nie­men si­joi­tus­va­ral­li­suu­den Lapin kor­kea­kou­lu­kon­ser­niin – ky­syim­me Ro­va­nie­men kan­sa­ne­dus­ta­ja-val­tuu­te­tuil­ta kom­ment­tia Ro­va­nie­men si­joi­tus­sot­kus­ta

Aluevaalien vaalikone: Katso sopiva ehdokas täältä

Kuun­te­le Vasan poik­keus­ti­la pod­cast: Poik­keus­ai­ka vä­hen­tää filt­te­riä, mutta pois­taa­ko se so­siaa­li­sen median luomia pai­nei­ta?

Vasan poikkeustila podcastia äänitetään täysin etänä.
Vasan poikkeustila podcastia äänitetään täysin etänä.

Somessa roikutaan nyt runsaasti! Ihmiset postaavat arkisempaa sisältöä, josta monet saavat vertaistukea vaikeaan aikaan. Mutta silti sosiaalisen median aiheuttamat paineet eivät ole kadonneet.

Mari Molkoselkä, Ellinoora Autti, Kerttu Pakkasvirta ja Aurora Kuusisto keskustelevat someprofiilien kiiltokuvien murentumisesta ja lisääntyneistä videopuheluista. Videopuhelussa voi kokata, maalata, pelata lautapelejä, sukuloida, jumpata tai vaikka testata jäätelömakuja.

Vasan uusi podcast-sarja käsittelee nuorten elämää koronatilanteen keskellä. Podcast on äänitetty täysin etänä, koska sen tekijät ottavat ystävällisesti sosiaalista etäisyyttä toisistaan. Jakson päätteeksi esitellään uusi karanteenihaaste, joka suoritetaan Vasan Instagram-tilillä @lapinkansavasa.

Tämä jakso on äänitetty tiistaina 12.5.2020.

Kuuntele poikkeustila podcast:

Kuuntele Vasan podcasteja: