kolumni: Päi­vä­kir­ja: Re­ser­vi­läis­toi­min­ta tuo so­pi­vas­ti jän­ni­tys­tä ta­sai­seen arkeen

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Kuun­te­le Vasan pod­cast: Korona on vienyt nuo­ril­ta ta­pah­tu­mat, li­ve­mu­sii­kin ja baa­reis­sa ramp­paa­mi­sen – Miltä tuntuu olla nuori, kun jän­nit­tä­vin ak­ti­vi­teet­ti on ulkona kä­ve­le­mi­nen?

-
Kuva: Kevät Sieppi

"Fuksivuoden kuumin aktiviteetti, mitä olen tehnyt opiskelijakavereiden kanssa, on ollut ulkona käveleminen", Anni Koikkalainen kertoo Vasan uudessa podcast-jaksossa.

Turhauttaa. Nuoruus ei mene kesäfestareilla, opiskelijatapahtumissa, tanssilattioilla ja keikoilla. Hyvä kun edes kavereita tapaa. Miltä tuntuu elää nuoruutta, kun ei koe nuoruuteen kuuluvia asioita?

Koikkalainen, Mari Molkoselkä ja Aino Rouhiainen keskustelevat Vasan podcastissa siitä, kuinka korona riistää nuoruutta.

Sen lisäksi podcastissa keskustellaan musiikista. Ei ole sama asia kuunnella musiikkia kotona soittimesta tai kuulokkeiden kautta kuin livenä festareilla ja keikoilla. Mikä on livemusiikin merkitys?

Kuuntele Vasan podcast:

Seuraa Vasaa Instagramissa @lapinkansavasa

Kuuntele Vasan aiempia jaksoja: