Lapin Kansa live: RoPS:n naiset koh­taa­vat FC Uni­te­din, katso suora lähetys kello 13

kolumni: Milloin verinen his­to­ria muuttuu mu­ka­vak­si sa­duk­si?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kus­tan­nus­tu­ki on suun­nat­tu pie­nil­le yri­tyk­sil­le, mutta kaik­kein pie­nim­mil­tä se jää saa­mat­ta – "Raja on aika korkea ja vai­keas­ti saa­vu­tet­ta­vis­sa"

Tällä viikolla yrityksen ovat voineet hakea kustannustukea palkka- ja kiinteisiin kuluihin, jotka syntyivät koronakriisin pahimmassa vaiheessa keväällä. Tuen saamisen ehdoksi on määritetty 20 000 euron liikevaihto neljän kuukauden pituisella vertailujaksolla. Koronakriisistä pahasti kärsinyt tamperelainen parturi-kampaajayrittäjä Tuija Seppälä ei aio hakea tukea, koska hänen vertailuajankohtansa liikevaihto ei ole riittävän suuri.Yli 30 vuotta parturi-kampaajayrittäjänä työskennellyt Marita Luoto leikkasi perjantaina Mikko Virangon hiuksia Helsingissä. Luodolla käy edelleen vähemmän asiakkaita kuin ennen koronakriisiä.
Yli 30 vuotta parturi-kampaajayrittäjänä työskennellyt Marita Luoto leikkasi perjantaina Mikko Virangon hiuksia Helsingissä. Luodolla käy edelleen vähemmän asiakkaita kuin ennen koronakriisiä.
Kuva: MAURI RATILAINEN

Parturi-kampaamoalan yksinyrittäjän Marita Luodon tulot romahtivat maaliskuun puolivälissä, kun koronavirus iski Suomeen. Kesäkuussa hänellä oli jo hieman enemmän asiakkaita, mutta tilanne ei ole vielä lähelläkään normaalia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.