Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Kolumni: Totuus odottaa yhä ker­to­jaan­sa

Tilaajille

Kup­pi­las­sa: Puu­jal­ka­vit­se­jä uit­to­isän­nän kanssa – Uitto Pubin baa­ri­mes­ta­ri Petri Isola kir­joit­ti jo lapsena ys­tä­vä­kir­jaan haa­vei­le­van­sa omasta ra­vin­to­las­ta

Rovaniemen Uitto Pub on kuin olohuone, jossa voi ottaa rennosti. Tiskin takana tervehtii 25 vuotta alalla ollut Petri Isola.

Uittoisäntä Petri Isola on ollut ravintola-alalla jo 25 vuotta. Uitto Pub on kuin olohuone, jossa voi rennossa ilmapiirissä tavata kavereita ja parantaa maailmaa.
Uittoisäntä Petri Isola on ollut ravintola-alalla jo 25 vuotta. Uitto Pub on kuin olohuone, jossa voi rennossa ilmapiirissä tavata kavereita ja parantaa maailmaa.
Kuva: Jussi Leinonen
Viime yönä...

töiden jälkeen kokkailin lämpimiä voileipiä kera aurajuusto-pekoni herkkusienien. Yö on se hetki, kun rakastan kokkailla herkkuja, ehkä parin oluen kanssa, ja uppoutua television ääreen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.