Lapin sää: En­sim­mäi­nen 20 asteen ylitys mi­tat­tiin Yli­tor­niol­la – ke­säis­tä lämpöä jatkuu Lapissa he­la­tors­tai­hin saakka

Remontointi: Saa­ta­vuus hei­ken­ty­nyt osassa te­ras­si- ja sau­na­ra­ken­ta­mi­ses­sa käy­te­tyis­tä puu­la­jeis­ta – sota Uk­rai­nas­sa voi vai­keut­taa suo­ma­lais­ten re­mon­toin­tia

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kun­ta­po­li­tii­kas­sa­kin tar­vi­taan pu­he­yh­teyt­tä – "Har­tain toi­vee­ni on, että tulevat val­tuu­te­tut oli­si­vat tii­mi­pe­laa­jia"

Helmikuussa Rovaniemellä ajettiin MM-ralli. Useisiin maihin televisioitu tapahtuma järjestettiin reilussa kuukaudessa. Saavutusta ihmetellään ympäri maailmaa. Näin tiukkaan aikatauluun pystyvät vain rovaniemeläiset. Myös jääkiekossa Suomi on lyönyt todennäköisyydet ja kohonnut maailmanmestariksi. Uskon syyn olevan saman kuin MM-rallin toteutuksessa, joukkuepelin.

Rovaniemellä on MM-tason kykyjä monessa lajissa, mutta yhdessä tärkeimmistä ne vielä puuttuvat. Joukkuepeliä tarvittaisiin myös kuntapolitiikkaan. Yhteistyökykyiset ihmiset saavat joukkueen toimimaan yhteisen päämäärän hyväksi pelitapaeroista huolimatta. Kuntapolitiikassa yhteinen päämäärä on, että kunnalla ja sen asukkailla on hyvä olla.