Kuk­ka­kaup­pa ja kon­di­to­ria tem­pai­se­vat yh­des­sä: Ro­va­nie­mel­lä voi jälleen lä­het­tää jou­lu­ter­veh­dyk­sen ikä­ih­mi­sil­le

Viidentoista euron hintaisia joululähetyksiä voi ostaa kahden viikon ajan.

Joulutervehdykseen kuuluu piparirasia, joulukukka ja steinerkoulun oppilaan tekemä kortti, jonka pakkauksen lahjoittaja voi itse kirjoittaa.
Joulutervehdykseen kuuluu piparirasia, joulukukka ja steinerkoulun oppilaan tekemä kortti, jonka pakkauksen lahjoittaja voi itse kirjoittaa.
Kuva: Kukkakauppa Helmi

Kukkakauppa Helmi ja kahvila-konditoria Antinkaapo järjestävät jälleen tänä vuonna joulutervehdyskampanjan, jossa kuka tahansa voi lähettää joulutervehdyksen jollekulle kotihoidon piiriin kuuluvalle ikäihmiselle.

Kampanja on monille tuttu aiemmilta vuosilta, mutta viime vuonna sitä ei järjestetty.

– Sitä kysyttiin paljon, mutta minä olin silloin vasta aloittanut yrittäjänä. Sanoinkin sitten Antinkaapon Satulle, että tänä vuonna kyllä järjestämme, Helmen yrittäjä Outi Sääskilahti kertoo.

Niin monelle kuin riittää

Joulutervehdykseen kuuluu joulukukka, rasiallinen pipareita sekä steinerkoulun oppilaan tekemä joulukortti. Idea on, että kuka tahansa voi ostaa kukkakauppa Helmestä tai konditoria Antinkaaposta tällaisen tervehdyksen. Hinta on 15 euroa.

– Tervehdyksen voi ostaa meiltä ja samalla voi valita oppilaiden tekemistä korteista yhden ja kirjoittaa sen saajalle.

Tervehdyksen vie perille kaupungin kotipalvelu joulua edeltävällä viikolla. Tervehdyksiä jaetaan niin paljon kuin niitä riittää. Sääskilahden mukaan aiemmin tervehdyksiä on ostettu noin sata.

Yhteistyössä ovat mukana myös Kopiplus ja Mainospalvelu Maippi. Sääskilahden mukaan yrittäjille kampanjaan osallistuminen on hyväntekeväisyyttä.

Joulutervehdys seniorille myynnissä Kukkakauppa Helmessä ja kahvila-konditoria Antinkaapossa 2.–14.12. Hinta 15 e.
Juttua muokattu klo 15.30. Lisätty tieto, että paketteja on myynnissä myös Antinkaapossa.