Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Mistä tulee Lapin suurin puolue? Kuun­te­le myös, mikä pu­hut­taa ra­ja­kun­nis­sa vaalien alla

Vaalit: Kuka on edus­kun­ta­vaa­lien Lapin ää­ni­ha­ra­va? Veikkaa ja voita

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Kor­jai­sit­ko itse kän­nyk­kä­si? iHelpin toi­mi­tus­joh­ta­ja näkee muut­tu­vis­sa käy­tän­nöis­sä mah­dol­li­suuk­sia: "Mo­nes­ti ihmiset eivät hoksaa, että pu­he­li­men voi kor­ja­ta"

Muutaman vuoden päästä älypuhelimen akun pitää olla EU:ssa taas helposti vaihdettavissa. Joissakin malleissa se onnistuu jo nyt. Puhelinhuoltoliike iHelpin toimitusjohtaja Mikko Koskimäki ei usko, että kaikki alkaisivat korjata puhelimiaan itse ja yritysten korjaamobisnes kärsisi sen takia.

Kimmo Enojärvi Kuusamon Dataenteristä vaihtamassa kännykän näyttöä. Operaation hintahaitari vaihtelee 100 eurosta 450 euroon.
Kimmo Enojärvi Kuusamon Dataenteristä vaihtamassa kännykän näyttöä. Operaation hintahaitari vaihtelee 100 eurosta 450 euroon.
Kuva: Kaisa Vänskä

Onko kännykästäsi mennyt näyttö rikki, eikä vakuutus tai takuu korvaa? Silloin joudut ehkäpä maksamaan vähintään sata euroa, että saat uuden näytön huoltoliikkeessä vaihdettuna. Jos puhelin on halvemman hintaluokan laite, korjauskustannukset saattavat olla liian isot suhteessa puhelimen hintaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.