Porocup: Luonto näytti voi­man­sa – kisa jou­dut­tiin kes­keyt­tä­mään

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kon­sert­tiar­vio: "Pu­hal­link­vin­tet­to ka­ko­fo­nias­saan kuin STM:n tem­poi­le­va toi­min­ta" – Or­kes­te­rist­rii­mi vei ko­ro­na­huu­rui­sel­le mie­li­ku­vit­te­lu­mat­kal­le

Konsertit
Kamarimusiikkireaktio! Lapin kamariorkesterin verkkokonsertti Korundi-salista Rovaniemeltä 28.–30.1. John Storgårds, juonto ja viulu.

Striimikonsertit ovat jälleen tehneet paluun, mistä voi varmasti olla montaa mieltä. Ilmiselvää on, että kohtuuttomat rajoitukset pitäisi mitä pikimmiten heittää romukoppaan ja päästää yleisö nauttimaan livemusiikista ja muusikot yleisöstä. Ikiaikainen esiintyjien ja yleisön välinen energia on elävän musiikin suola, jota mikään verkkovälitys ei voi korvata.

Toisaalta, kun aikaansa sattumalta viettää koronakaranteenissa, on varsin oivallista voida piristää itseään ottamalla sairaspetiin mukaan hyvät kuulokkeet ja oman orkesterin viruslääkkeet.

Lapin kamariorkesterin Kamarimusiikkireaktio oli muotoutunut vastineeksi perutuksi joutuneelle elokuvakonsertille.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi