Lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le

Mainos : Kaleva Median ja­ka­ja­na saat vai­kut­taa omaan työ­mää­rää­si ja tienaat sen mu­kai­ses­ti. Klikkaa tästä täyt­tä­mään työ­ha­ke­mus.

Tilaajille

Kon­sert­tiar­vio: Kuu­si­kymp­pi­sen Sei­ta­kuo­ron mul­ti­juh­lis­sa

Äänen rautainen ammattilainen. Juhlakonserttia luotsannut Kadri Joamets on johtanut 60-vuotiasta Seitakuoroa jo 22 vuoden ajan, vuodesta 1999.
Äänen rautainen ammattilainen. Juhlakonserttia luotsannut Kadri Joamets on johtanut 60-vuotiasta Seitakuoroa jo 22 vuoden ajan, vuodesta 1999.
Kuva: Anu Jormalainen
Konsertti
Lappilaisia eläimiä. Seitakuoron 60-vuotisjuhlakonsertti lauantaina 9.10. Rovaniemen Korundissa. Kadri Joamets, johtaja. Heli Haapala, huilu. Jyrki Runsten, oboe. Anna Westerlund, sello.

Lokakuussa 60 vuotta täyttävä rovaniemeläinen kamarikuoro Seitakuoro on tehnyt sen, mistä monet vain haaveilevat. Juurtunut omaan elon- ja vaikutuspiiriinsä, soinut vuosikymmenten nousu- kuin laskusuhdanteissa ja selviytynyt uusiutumiskykyisellä elinvoimallaan hyvinvoivaksi kuusikymppiseksi, jolla on katse tulevaisuudessa.

Vähemmästäkin on syytä juhlaan. Seitakuoro sisällytti lauantaina Korundissa 60-vuotisjuhlakonserttiinsa vielä Lappi-trilogian sinetöivän Lappilaisia eläimiä -äänitteen levynjulkaisun sekä tilausteoksen kantaesityksen. Yllättävää – kenties koronapandemian aikana muuttuneisiin kulttuuritapahtumien kulutustottumuksiin liittyvää – oli se, että klassikkokuoron statuksesta ja repertuaarista huolimatta löytyi katsomosta tyhjääkin tilaa.