Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Kuo­hun­ta on takana, kuu­le­mi­set voivat alkaa – Uusi ko­mis­saa­ri: ha­luam­me kuulla myös saa­me­lais­ten voi­ma­va­rois­ta

Kolumni: Kun ju­nio­ri­val­men­ta­ja puuttui ra­sis­ti­seen ni­mit­te­lyyn, hän sai kolmen ottelun toi­min­ta­kiel­lon ja seura sakot

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Kom­ment­ti: Putin juhlii val­hei­den voittoa – Venäjä väittää liit­tä­neen­sä Uk­rai­nan aluei­ta, joita se ei ole edes kyennyt va­ras­ta­maan ko­ko­naan

Venäjän itsevaltaisen johtajan puheissa mikään ei ole kuin tosiasiassa. Suuret juhlat Ukrainan alueiden "palauttamiseksi" Venäjään perustuvat harhautusten hötölle.

Kommentti

Venäjän johtaja Vladimir Putin juhlii sitä, että naapurin puolelle on menty raakalaismaisella asevoimalla ja nyt naapurin tontille rakennetaan omille tiluksille jatke.

Väkivaltaisen ryöstön oikeuttaakseen Putin nimitti naapurin maille omat päällikkönsä isänniksi. Kun nämä pyysivät Putinia liittämään valheelliset läänityksensä osaksi Putinin maata, Putin myöntyi. Tästä kaikesta Moskovassa allekirjoitetaan oikein "liittymissopimus" varkaiden kesken.

Juhlahumussa venäläiset juhlivat "kotiinpaluuta", vaikka Ukrainan Donetsk, Luhansk, Herson tai Zaporizhzhia eivät ole kuuluneet Venäjälle sataan vuoteen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.