Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Kolme rat­ti­juop­poa jäi kiinni Kemissä vuo­ro­kau­den aikana

Kemissä poliisipartion suorittamassa liikennevalvonnassa jäi kiinni vuorokauden sisällä kolme rattijuoppoa, kertoo Poliisi.

Siikakankaankujalla perjantaina 25. maaliskuuta noin kello 10.40 henkilöauton kuljettaja pysäytettiin ajokunnon tarkastamiseksi. Kuljettajaksi osoittautui poliisille entuudestaan tuttu 40-vuotias paikkakuntalainen mies, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Mies puhalsi tuloksen 0,21 mg/l ja antoi positiivisen tuloksen huumausaineenpikatestissä amfetamiinille ja bentsoille. Tämä oli miehelle jo 18. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä.

Sama poliisipartio jatkoi liikenteenvalvontaa myöhemmin. Noin kello 14 Siikakankaankujalla partion haaviin jäi poliisin vanha tuttu, 33-vuotias paikkakuntalainen nainen. Naisella ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Naisen puhallustulos oli nolla, mutta hän antoi positiivisen tuloksen huumausaineenpikatestissä amfetamiinille ja bentsoille.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.