Kunniamerkit: Katso lista Lappiin myön­ne­tyis­tä it­se­näi­syys­päi­vän kun­nia­mer­keis­tä

Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen on lei­kat­ta­va lisää, jos se aikoo pysyä ta­voit­teis­saan

Luppo: Arto Köngäs on kip­san­nut lap­pi­lais­ten raajoja yli 30 vuotta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Koirien ter­veys- ja ki­sa­tie­dot koos­ta­va mo­bii­li­so­vel­lus suun­ni­tel­tiin Ro­va­nie­mel­lä – so­vel­luk­sen toi­vo­taan tuovan lä­pi­nä­ky­vyyt­tä lem­mik­kien omis­ta­jil­le ja kas­vat­ta­jil­le

Koirien terveys- ja kisatietoja koostava Paulus-älypuhelinsovellus on julkaistu. Sovelluksen on kehittänyt rovaniemeläinen eläinlääkäri, Paulus Co oy:n toimitusjohtaja Heidi Kellokoski-Kiiskinen.

Sovellus koostaa ja säilyttää lemmikin tietoja. Kellokoski-Kiiskinen alkoi ideoida mobiilisovellusta, johon pystyy lisäämään keskitetysti lemmikin lääkekirjanpidon, rokotusmuistutukset, hoitotoimenpiteet, painon ja kilpailut sekä kuvat eläimen päivittäisestä elämästä. Työ alkoi, kun Kellokoski-Kiiskinen etsi kansainvälistä sovellusta, johon koostaa tiedot, mutta sellaista ei löytynyt.

Sovelluksesta voi jakaa lemmikin tiedot kenelle haluaa, esimerkiksi eläinlääkärille, perheenjäsenille tai koirankasvattajille.

– Ennen kaikkea Paulus on suunniteltu tuomaan arkeen helppoutta ja läpinäkyvyyttä koirien omistajille ja kasvattajille, sanoo Kellokoski-Kiiskinen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita