Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Koirien ter­veys- ja ki­sa­tie­dot koos­ta­va mo­bii­li­so­vel­lus suun­ni­tel­tiin Ro­va­nie­mel­lä – so­vel­luk­sen toi­vo­taan tuovan lä­pi­nä­ky­vyyt­tä lem­mik­kien omis­ta­jil­le ja kas­vat­ta­jil­le

Koirien terveys- ja kisatietoja koostava Paulus-älypuhelinsovellus on julkaistu. Sovelluksen on kehittänyt rovaniemeläinen eläinlääkäri, Paulus Co oy:n toimitusjohtaja Heidi Kellokoski-Kiiskinen.

Sovellus koostaa ja säilyttää lemmikin tietoja. Kellokoski-Kiiskinen alkoi ideoida mobiilisovellusta, johon pystyy lisäämään keskitetysti lemmikin lääkekirjanpidon, rokotusmuistutukset, hoitotoimenpiteet, painon ja kilpailut sekä kuvat eläimen päivittäisestä elämästä. Työ alkoi, kun Kellokoski-Kiiskinen etsi kansainvälistä sovellusta, johon koostaa tiedot, mutta sellaista ei löytynyt.

Sovelluksesta voi jakaa lemmikin tiedot kenelle haluaa, esimerkiksi eläinlääkärille, perheenjäsenille tai koirankasvattajille.

– Ennen kaikkea Paulus on suunniteltu tuomaan arkeen helppoutta ja läpinäkyvyyttä koirien omistajille ja kasvattajille, sanoo Kellokoski-Kiiskinen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.