ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Ke­min­maas­ta va­ras­tet­tiin lauan­tai­na aa­mu­päi­väl­lä hau­lik­ko ja illalla sillä am­mut­tiin Oulussa

Keminmaan Hirsikankaantiellä sijaitsevasta asunnosta varastettiin lauantaina aamupäivällä haulikko, jota oli säilytetty lukitussa asekaapissa.

Myöhään lauantai-iltana Oulussa ammuttiin aseella ilmaan. Paikalle meni useita poliisipartioita, ja tapahtumapaikalta otettiin kiinni kolme miestä. Yksi heistä oli keminmaalainen. Miesten hallusta löytyi aiemmin päivällä Keminmaasta varastettu ase.

Yksi kolmikosta oli 20-vuotias muhoslainen mies, joka oli kaahannut aiemmin lauantai-iltana Perämerentiellä Torniossa. Auton nopeudeksi mitattiin 166 kilometriä tunnissa, kun alueen nopeusrajoitus oli 120 kilometriä tunnissa. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi törkeästä rattijuopumuksesta. Hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Kolmikko vietiin Oulun poliisivankilaan.

Juttua muokattu kello 17.18:

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.