Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Kysely: Oletko kokenut tai to­dis­ta­nut häi­rin­tää ur­hei­lus­sa?

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Ke­min­maa­lai­nen Ville Simola kertoo, miten ko­ro­na­tar­tun­ta mul­lis­ti vii­si­hen­ki­sen perheen elämän kuu­kau­dek­si

Ville Simola perheineen sairasti koronaviruksen ensimmäisten joukossa Lapissa. Nyt hän kertoo, miltä tauti tuntui, ja miten siihen pitäisi hänen mielestään suhtautua.

Keminmaa

"Kävimme maaliskuussa talvilomalla perheen ja tuttavien kanssa Levillä. Viikon reissu päätettiin lopulta keskeyttää vähän etuajassa, koska uutisissa alkoi olla yhä enemmän varoituksia siitä, että koronavirus voi levitä hiihtokeskuksissa.

Päätimme, että koko perhe pysyttelee reissun jälkeen kotioloissa kahden viikon ajan, jotta varmistutaan terveydestä.

Muutama päivä kotiinpaluun jälkeen sain lieviä vatsaoireita ja hieman lämpöä. Oireet tulivat iltaisin ja olivat niin lieviä, että kuumettakin piti aivan mittaamalla mitata. Ainoastaan kerran sain niin voimakkaita vilunväristyksiä, että kävin saunassa lämmittelemässä.Vaikka olen hyväkuntoinen ja vielä melko nuori, niin on pakko myöntää, että tartunta pelotti, sillä kuulun riskiryhmään.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.