Talousrikosepäilyt: Pel­lo­lai­sen ho­tel­li­yri­tyk­sen kon­kurs­si oi­keu­des­sa – ­syyt­tä­jä vaatii yrit­tä­jäneli­kol­le van­keut­ta ja lii­ke­toi­min­ta­kiel­to­ja va­ka­vis­ta ta­lous­ri­kok­sis­ta

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kemin vaa­ral­li­sim­man ris­teyk­sen lii­ken­ne­va­lot kor­ja­taan, testit tar­koi­tus alkaa ennen viikon puo­li­vä­liä: "Kos­kaan ei voi tietää, mitä työn aikana tulee eteen"

Normi oy:n työntekijät aloittivat Kemin vaarallisimman ja vilkkaimman risteyksen liikennevalojen korjaamisen maanantaina.
Normi oy:n työntekijät aloittivat Kemin vaarallisimman ja vilkkaimman risteyksen liikennevalojen korjaamisen maanantaina.
Kuva: Jussi Saarela

Kemin vaarallisimman ja vilkkaimman risteyksen liikennevalot ovat pian käytössä korjaamisen jälkeen. Normi oy:n henkilökunta aloitti liikennevalojen kunnostamisen maanantaiaamuna. Pitkään odotetut varaosat tulivat viime viikon lopulla Kemiin perille. Koko liikennevalokoje ja piirilevyn ohjauskortti uusitaan.

– Tavoitteena on päästä testaamaan liikennevaloja tiistaina ja viimeistään keskiviikkona ne ovat käytössä, mutta koskaan ei voi tietää mitä työn aikana tulee eteen, Kemin ympäristöjohtaja Mika Grönvall sanoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.