lautapelit: Etsi kar­tal­ta mur­haa­ja, tai syötä kis­san­pen­tu­ja – pukin kont­tiin voi löytää mui­ta­kin lau­ta­pe­le­jä kuin vanhoja klas­si­koi­ta

leikkipuisto: Se­vet­ti­jär­ven lapset saivat äkäisen nä­köi­sen jou­lu­lah­jan koulun pihalle

Mainos : Anna lah­jak­si pai­kal­li­sym­mär­rys­tä. Tutustu Lapin Kansan joulun ti­laus­tar­jouk­siin tästä.

Tilaajille

Kemin kau­pun­ki aloitti jät­ti­ura­kan tulevan tehtaan ym­pä­ris­tös­sä – Väyliin ja infraan pa­nos­te­taan pää­ura­kas­sa 12 mil­joo­naa euroa

Kemin tekninen lautakunta valitsi tiistaina yrityksen alueen uusien liikenneratkaisujen pääurakoitsijaksi kilpailutuksen jälkeen.

Kemin Karihaaran Sahansaarenkadun ympäristön vesihuollon johtosiirrot ovat jo käynnissä. Ne pitää tehdä ennen väylien rakentamista.
Kemin Karihaaran Sahansaarenkadun ympäristön vesihuollon johtosiirrot ovat jo käynnissä. Ne pitää tehdä ennen väylien rakentamista.
Kuva: Jussi Saarela

Kemin Sahansaarenkadun alueen rakentamisen kaupungin osuuden toteuttaa valtakunnallinen toimija GRK Infra Oy. Kemin tekninen lautakunta valitsi tiistaina yrityksen alueen uusien liikenneratkaisujen pääurakoitsijaksi kilpailutuksen jälkeen. Tarjouksia tuli kolme.

Vuosina 2021–2023 tehtävän Sahansaarenkadun alueen päärakennusurakan arvo on liki kaksitoista miljoonaa euroa. Se sisältää monenlaisia siltaratkaisuja, ympäristötöitä sekä liikenneratkaisuja Sahasaarenkadun etelä- ja länsipuolella. Kiertoteiden ansiosta Sahansaarenkatua voi ajaa myös muutostöiden ajan.