Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 4. päivän luukku tästä

Tilaajille

Kemin kau­pun­gin­teat­te­ri uusien päät­tä­jien asia­lis­tal­le – Teat­te­rin­joh­ta­jan valinta venyy syys­kuul­le, tilat mukaan ta­lous­ar­vio­kes­kus­te­luun

Kemin uudet  päättäjät pääsevät tuoreeltaan ratkomaan Kemin kaupunginteatterin asioita. Teatterinjohtajan rekrytointi on kesken ja tilakysymys on ratkaistava. Teatteri toimii väistötiloissa neljässä eri paikassa. Näyttämö on Kemin Pirtillä. Elokuun alusta lukien Kemissä on toimittu uuden organisaation ja hallintosäännön mukaisesti. Ratkaisuja on viivyttänyt myös kuntavaalien siirto.

Teatterinjohtajan määräaikainen työsuhde päättyi 31.7. Avoimeen teatterinjohtajan tehtävään on jätetty kuusi hakemusta.

Kemin kaupunginhallitus on linjannut päätöksellään, että esimies-, asiantuntija- ja toimistotehtävien valinnoissa noudatetaan anonyymiä rekrytointia. Kokeilu kestää tämän vuoden loppuun.

Anonyymin rekrytoinnin tarkoitus on edistää hakemusten tasapuolista, osaamiseen ja pätevyyteen perustuvaa käsittelyä rekrytointiprosessin aikana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.