kolumni: Päät­tää­kö kau­pun­ki vai mat­kai­lu­bis­nes siitä, montako ho­tel­lia Ro­va­nie­men kes­kus­taan mahtuu?

pääkirjoitus: Lapin vä­ki­lu­ku laskee yhä, mutta net­to­muut­to kääntyi po­si­tii­vi­sek­si maa­han­muu­ton an­sios­ta – ve­to­voi­ma on edel­leen maa­kun­tam­me vahvin valtti

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kelan kor­vaa­mien tak­si­mat­ko­jen pal­ve­lun­tuot­ta­ja vaihtuu Lapissa – Menevän tilalle Taksi Hel­sin­ki ja Suomen Lä­hi­lo­gis­tiik­ka

Kelan korvaamien taksimatkojen palveluntuottaja vaihtuu Lapissa.

Tammikuun alusta alkaen taksipalveluita järjestää Taksi Helsinki oy ja Suomen Lähilogistiikka oy. Nyt palvelun tuottaa Menevä oy.

Kela kilpailutti korvaamiensa taksimatkojen palveluntuottajat. Jokaiselle Suomen alueelle valittiin kaksi palveluntuottajaa.

Jatkossa lappilainen Kela-kyydin tilaaja voi valita, kummalta taksipalvelulta hän taksin tilaa. Kelan tavoitteena on turvata asiakkaiden yhdenvertainen ja luotettava pääsy terveydenhuoltoon riippumatta asiakkaan asuinpaikasta tai varallisuudesta.

Hankinnat toteutetaan käyttöoikeussopimuksina. Kyse on kokonaispalvelusta, joka kattaa taksimatkojen tilauksen, yhdistelyn ja välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen ja valvonnan sekä maksuliikenteen ja raportoinnin.

Menevä hoitaa Lapin Kela-kyydit kuluvan vuoden loppuun asti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.