tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

vaalikone: Lapin Kansan vaa­li­ko­ne on nyt auki – Löydä it­sel­le­si sopiva ehdokas

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Käy­rä­tor­vi­se­mi­naa­ri Ro­va­nie­mel­lä tuo kon­sert­te­ja Ko­run­diin ja kirk­koon

Käyrätorviseminaarin ohjelmistoon kuuluu yleisölle avoimia konsertteja.

Rovaniemellä järjestetään pohjoismainen käyrätorviseminaari sunnuntaista torstaihin 18.–22.6. Seminaarin emäntä ja taiteellinen johtaja on Käyrätorviklubin puheenjohtaja Tanja Nisonen ja suojelija on kapellimestari, säveltäjä ja käyrätorvensoittaja Esa-Pekka Salonen.

Seminaarin aikana järjestetään useita käyrätorvelle omistettuja yleisölle avoimia konsertteja, joista osa on maksuttomia. Pääkonserttipaikkoina ovat konserttitalo Korundi ja Rovaniemen kirkko sekä seurakuntasali. Luennot ja seminaarin muu ohjelma järjestetään Lapin musiikkiopiston tiloissa.

Käyrätorviseminaarin teema on hyvinvointi, jota käsitellään useilla tasoilla aina soittoergonomiasta klassisen musiikin kulttuuriseen ja sosiaaliseen tasa-arvoon saakka.

Konserttiohjelmissa esitellään erityisesti naispuolisia säveltäjiä ja taiteilijoita, sekä tapahtuman suojelija Esa-Pekka Salosen käyrätorviteokset.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.