Kolumni: Ro­va­nie­men kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen pitää estää ve­ro­va­ro­jen kaap­paus lait­ta­mal­la kylien säätiö ruotuun

Sää: Lapissa vii­kos­ta on tulossa märkä ja ma­ta­la­pai­nei­nen – "Paras mah­dol­li­suus lumi- ja rän­tä­sa­tee­seen on Kä­si­var­res­sa"

pääkirjoitus: Putinin Venäjä on to­dis­ta­nut ar­vaa­mat­to­muu­ten­sa ja häi­käi­le­mät­tö­myy­ten­sä jo useam­paan kertaan – Suomen on oltava valmis mihin tahansa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kau­ko­läm­mön hinta pysyy vakaana

Kiinteistöliiton vuosittaisesta indeksitalovertailusta uutisoitiin (LK 13.9.) tavalla, joka antaa väärän mielikuvan taloyhtiöiden energiakustannusten noususta Rovaniemellä. On totta, että tässä maailman tilanteessa tapahtuneet muutokset ovat nostaneet kaikkia asumisen ja elämisen kustannuksia, eikä vähiten kiinteistöjen ja taloyhtiöiden kustannuksia.

Rovaniemellä kaukolämpöenergian tuottamisesta vastaavassa Neve Oy:ssä on varauduttu tulevan talven ja lähivuosien muutoksiin. Suosiolan voimalaitoksen hyötysuhdetta, polttoaineiden hankintaa ja tuotantotoimintaa on jo noin kymmenen vuoden ajan parannettu määrätietoisesti.