Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Kaksi val­tuus­to­kaut­ta on mennyt niin, ettei luot­ta­mus­hen­ki­löi­tä ole juuri kou­lu­tet­tu: Tar­kas­tus­lau­ta­kun­nan pu­heen­joh­ta­jan mie­les­tä Ro­va­nie­men talous on nolo juttu

– Se on nolo juttu, että maakunnan keskeinen kaupunki on tällaisessa tilanteessa. Eikä tämä ole tullut sattumalta.

Näin kommentoi yli neljänkymmenen vuoden valtuustokokemuksella Rovaniemen kaupungin erittäin kehnoa taloutta kaupunginvaltuutettu Jaakko Huttunen (vas.).  Huttunen on tällä hetkellä, viimeiseksi jäävällä valtuustokaudellaan, Rovaniemen tarkastuslautakunnan puheenjohtaja.

Huttunen muistuttaa kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainion todenneen, että nykymenolla kaupunki uhkaa kaatua valtion syliin.

– Pitää miettiä enemmän, minkä vuoksi rahaa käytetään.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.