Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Jouni Jär­ve­lin hyppäsi hetken mie­li­joh­tees­ta lei­rin­tä­alueen puik­ko­hin – myös äiti ja sisko läh­ti­vät Kie­la­joen varteen Inarin erä­maa­han

Giellajohka oy:n toimitusjohtaja Jouni Järvelin ei halunnut leirintäalueen tonttia täyteen ihmismikroaaltouuneja. Perheyritys päätti panostaa ennemmin ympärivuotiseen matkailuun.

Kielajoki
Giellajohka oy:n toimitusjohtaja Jouni Järvelin on tyytyväinen, sillä kotimaiset matkailijat ovat löytäneet lomakylään erämaan laidalle.
Giellajohka oy:n toimitusjohtaja Jouni Järvelin on tyytyväinen, sillä kotimaiset matkailijat ovat löytäneet lomakylään erämaan laidalle.
Kuva: Iiro Kerkelä

Rovaniemeläislähtöinen Jouni Järvelin, 32, oli norjalaisella leirintäalueella töissä Altassa vuonna 2014. Siellä hän sattui ohimennen huomaamaan internetistä ilmoituksen, jossa myytiin Kielajoen rannassa Inarissa sijaitsevaa yritystä.

Myöhemmin samana kesänä Reindeer Kalashnikov -bändin solisti Järvelin oli Äkäslompolossa keikalla, jota hänen siskonsa Anni Similä oli myös katsomassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.