Rakentaminen: Bud­jet­ti paukkui rajusti yli: Lapin kes­kus­sai­raa­lan laa­jen­nus maksaa jopa 40 mil­joo­naa euroa ar­vioi­tua enemmän

Uutisanalyysi: Su­per­tap­pa­jia vai nälkään kuol­lei­ta poroja?

Kolumni: Kuka ha­luaa­kaan sopia työ­eh­dois­ta ja pal­kois­ta pai­kal­li­ses­ti ja kuka taas ei?

Mainos: Yhtä tuore kuin jär­ves­tä nos­tet­tu rautu. Tilaa Lapin Kansa 1kk 1 €. Klikkaa ti­laus­si­vuil­le.

Tilaajille

Jouko Rajanen sanoi ensin ei, mutta in­nos­tui sitten: Rin­teen­kul­maan avautuu na­po­li­lais­tyy­li­nen piz­ze­ria

Choco Delin viereistä liiketilaa remontoidaan italialaishenkiseksi pizzeriaksi. Jouko Rajanen aikoo itsekin työskennellä siellä aika ajoin.
Choco Delin viereistä liiketilaa remontoidaan italialaishenkiseksi pizzeriaksi. Jouko Rajanen aikoo itsekin työskennellä siellä aika ajoin.
Kuva: Anssi Jokiranta

Choco Delin ja Lapin Krassin yrittäjä Jouko Rajanen avaa uuden italialaishenkisen ravintolan Rinteenkulmaan. Massimo-niminen ravintola keskittyy napolilaistyylisiin pizzoihin.

Choco Delin viereen sijoittuva pizzeria avaa ovensa viimeistään kesäkuun alussa. Rajanen kertoo, että suunnitelma pizzerian perustamisesta on ollut hänen pöytälaatikossaan vuosia, mutta lopulta se toteutui hyvin nopealla aikataululla.