pääkirjoitus: Saa­me­lais­kä­rä­jät hy­väk­syi kiis­tel­lyn saa­me­lais­la­ki­esi­tyk­sen lähes yk­si­mie­li­ses­ti – vas­taa­vaa komp­ro­mis­si­ha­lua toi­voi­si löy­ty­vän edus­kun­nas­ta­kin

Tilaajille

Jouko Rajanen sanoi ensin ei, mutta in­nos­tui sitten: Rin­teen­kul­maan avautuu na­po­li­lais­tyy­li­nen piz­ze­ria

Choco Delin viereistä liiketilaa remontoidaan italialaishenkiseksi pizzeriaksi. Jouko Rajanen aikoo itsekin työskennellä siellä aika ajoin.
Choco Delin viereistä liiketilaa remontoidaan italialaishenkiseksi pizzeriaksi. Jouko Rajanen aikoo itsekin työskennellä siellä aika ajoin.
Kuva: Anssi Jokiranta

Choco Delin ja Lapin Krassin yrittäjä Jouko Rajanen avaa uuden italialaishenkisen ravintolan Rinteenkulmaan. Massimo-niminen ravintola keskittyy napolilaistyylisiin pizzoihin.

Choco Delin viereen sijoittuva pizzeria avaa ovensa viimeistään kesäkuun alussa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.