Luppo: Doula voi olla kor­vaa­ma­ton apu monelle syn­nyt­tä­jäl­le

Lapin Kansa live: Voit­ta­ma­ton SJK RoPSin vie­raa­na, katso ottelu suorana kello 11.30

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Huu­me­kus­kit ja rat­ti­juo­pot työl­lis­ti­vät po­lii­sia Ro­va­nie­mel­lä – Partio joutui väis­tä­mään hu­ma­lais­ta kul­jet­ta­jaa Kai­ra­tien lii­ken­ne­ym­py­räs­sä

Rovaniemen poliisia työllistivät viikonlopun aikana niin alkoholin kuin huumausaineen vaikutuksen alaisena autoa kuljettaneet henkilöt.

Perjantaina puolen päivän jälkeen jälkeen Rovaniemen poliisipartio tavoitti Korkalovaarassa henkilöauton kuljettajan, jonka epäillään kuljettaneen autoa huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kuljettajalla ei ollut myöskään voimassa olevaa ajokorttia.

Perjantai-iltana kahdeksan aikaan Kairatien liikenneympyrässä poliisipartiota vastaan tuli henkilöauto, jonka kuljettaja ajoi liikenneympyrään johtavan liikenteenjakajan läpi. Autoilija ylitti suojatien ja rikkoi liikennemerkin.

Poliisiauto joutui väistämään välttääkseen törmäyksen henkilöauton kanssa. Henkilöauto jatkoi matkaansa, ja poliisipartio tavoitti auton lyhyen ajomatkan jälkeen. Autonkuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat ja häntä epäillään myös törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Perjantain ja lauantain vastaisena aamuyöllä poliisi pysäytti myös autoilijan, jota epäillään huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamisesta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.