Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Mistä tulee Lapin suurin puolue? Kuun­te­le myös, mikä pu­hut­taa ra­ja­kun­nis­sa vaalien alla

Kolumni: Yksi on juh­lis­ta poissa, kun Suomen toi­sek­si suurin kan­sal­lis­puis­to täyttää ta­sa­vuo­sia

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Huu­me­kus­kin autosta löytyi va­ras­tet­tua omai­suut­ta Kemissä – poliisi epäilee var­kau­des­ta kolmea hen­ki­löä

Tilanne sai alkunsa, kun poliisipartio päätti tarkistaa Kemissä Hakalankadulla liikkeellä olleen henkilöauton kuljettajan ajokunnon.

Lapin poliisi käräytti huumekuskin Kemissä aprillipäivän iltapäivänä, tiedottaa Lapin poliisi.

Tilanne sai alkunsa, kun poliisipartio päätti tarkistaa Kemissä Hakalankadulla liikkeellä olleen henkilöauton kuljettajan ajokunnon.

Partio pysäytti auton, jossa oli kolme henkilöä. Auton kuljettajana oli keminmaalainen mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nollat. Mies ei kuitenkaan suostunut huumepikatestiin, jonka takia hänet vietiin Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin pisteeseen verikokeeseen, jonka jälkeen poliisipartio vei hänet Kemin poliisivankilaan.

Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Poliisi epäilee miestä ajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä rattijuopumuksesta.

Poliisi teki autoon etsinnän, jolloin auton takakontista löytyi aiemmin Kemistä Keskuspuistokadulla sijaitsevan kerrostalon kellaritiloista anastettua omaisuutta.

Poliisi otti autossa kyydissä olleen kemiläisen miehen ja naisen kiinni varkaudesta epäiltynä ja toimitti heidät Kemin poliisivankilaan. Myös kuljettajaa epäillään varkausrikoksesta.

Lisäksi poliisi löysi kyydissä olleen miehen hallusta huumausaineeksi epäiltyä ainetta. Miestä epäillään myös huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisi suoritti kaikkien epäiltyjen asuntoihin kotietsinnät, mutta asunnoista ei löytynyt anastetuksi epäiltyä omaisuutta.