Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Hurja tilanne Ou­lai­sis­sa: Hen­ki­lö­au­ton kul­jet­ta­ja väisti heit­te­leh­ti­nyt­tä rekkaa satasen no­peu­des­sa ojaan – Poliisi hakee rekan kuskia ja pyytää ylei­sö­ha­vain­to­ja

Oulu

Poliisi etsii valkoisen täysperävaunurekan kuljettajaa, joka oli aiheuttaa vakavan onnettomuuden Oulaisissa tiistaina noin kello 13.15.

Henkilöauton kuljettaja oli ajanut valtatietä 86 pitkin Ylivieskasta kohti Oulaisia. Noin kaksi kilometriä ennen Oulaisten taajamaa vastaan tuli täysperävaunurekka, jonka perävaunu oli mennyt ojaan melkein kyljelleen ja rekan keula oli samalla kääntynyt henkilöauton kaistalle.

Poliisille ilmoituksen tehnyt henkilöauton kuljettaja oli joutunut tekemään väistöliikkeen satasen nopeudella ojan pohjan kautta välttääkseen vakavan onnettomuuden rekan kanssa.

Rekan kuljettaja ei ollut jäänyt paikalle selvittämään asiaa, vaan oli jatkanut matkaansa Ylivieskan suuntaan.

Poliisin mukaan kysymyksessä on ilmeisesti säiliörekka.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.