pääkirjoitus: Saa­me­lais­kä­rä­jät hy­väk­syi kiis­tel­lyn saa­me­lais­la­ki­esi­tyk­sen lähes yk­si­mie­li­ses­ti – vas­taa­vaa komp­ro­mis­si­ha­lua toi­voi­si löy­ty­vän edus­kun­nas­ta­kin

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Tilaajille

"Huo­mioi oma äiti ja se mil­lai­si­ta kar­keis­ta tai kukista hän pitää" – Ro­va­nie­me­läi­nen Elina Ahokas pa­nos­taa ka­kuis­saan ensiksi makuun ja sitten vasta ul­ko­nä­köön

Leipuri-kondiittori Elina Ahokas irrottelee koristeissa ja miettii aina kenelle kakkua leipoo.

Oikeita kukkia, vaahtokarkkeja, kermavaahtoa, marjoja ja asioita, joista äiti tykkää. Esimerkiksi niillä saa tehtyä näyttävän äitienpäiväkakun. Leipomoyrittäjä Elina Ahokas, 34, vinkkaa, että kakkua koristellessa kannattaa miettiä juuri häntä, jolle kakkua valmistaa.

– Huomioi oma äiti, ja se millaisista asioista, esimerkiksi karkeista tai kukista hän pitää.

Ahokas perusti Piirun verran parempaa -tilausleipomon huhtikuun alussa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.