Rakentaminen: Bud­jet­ti paukkui rajusti yli: Lapin kes­kus­sai­raa­lan laa­jen­nus maksaa jopa 40 mil­joo­naa euroa ar­vioi­tua enemmän

Uutisanalyysi: Su­per­tap­pa­jia vai nälkään kuol­lei­ta poroja?

Kolumni: Kuka ha­luaa­kaan sopia työ­eh­dois­ta ja pal­kois­ta pai­kal­li­ses­ti ja kuka taas ei?

Mainos: Yhtä tuore kuin jär­ves­tä nos­tet­tu rautu. Tilaa Lapin Kansa 1kk 1 €. Klikkaa ti­laus­si­vuil­le.

Tilaajille

"Huo­mioi oma äiti ja se mil­lai­si­ta kar­keis­ta tai kukista hän pitää" – Ro­va­nie­me­läi­nen Elina Ahokas pa­nos­taa ka­kuis­saan ensiksi makuun ja sitten vasta ul­ko­nä­köön

Leipuri-kondiittori Elina Ahokas irrottelee koristeissa ja miettii aina kenelle kakkua leipoo.

Oikeita kukkia, vaahtokarkkeja, kermavaahtoa, marjoja ja asioita, joista äiti tykkää. Esimerkiksi niillä saa tehtyä näyttävän äitienpäiväkakun. Leipomoyrittäjä Elina Ahokas, 34, vinkkaa, että kakkua koristellessa kannattaa miettiä juuri häntä, jolle kakkua valmistaa.

– Huomioi oma äiti, ja se millaisista asioista, esimerkiksi karkeista tai kukista hän pitää.