pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Huip­pu­suo­sit­tu ja pal­kit­tu Dis­turb-verk­ko­kaup­pa Ke­min­maas­ta huo­lis­saan pos­ti­la­kos­ta: "Nyt pitäisi tehdä vuoden parasta tu­los­ta"

Keminmaalainen yrittäjä Tiina Skinnari on huolestunut postilakon seurauksista.

Postin lakko vaikuttaa erityisesti kirjepostiin, mutta myös pakettien kulkemisessa voi olla ongelmia. Pakettien kulkemattomuus vaikuttaa esimerkiksi Keminmaalla toimivan verkkokauppa Disturb Scandinavian Oy:n liiketoimintaan.

– Huoli on kova, sillä laajenevat tukilakot vaikuttavat suuresti pakettiliikenteeseen, yrittäjä Tiina Skinnari sanoo.

Elleivät Posti- ja logistiikka-alan unioni (PAU) ja Palvelualojen työnantajat Palta pääse sopimukseen, laajenevat tukilakot vielä tämän viikon aikana. Tukilakkojen vaikutukset kasvavat ensi viikolla entisestään, mikäli PAU ja Palta eivät saa sopimusta aikaiseksi.

– Tukilakot tulevat pahimpaan mahdolliseen aikaan, sillä meillä on käsillä vuoden kiireisin sesonki, Skinnari harmittelee.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa