työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

kolumni: Säh­kö­tuet olivat pa­niik­ki­rat­kai­su, jossa rahaa jaet­tiin surutta myös rik­kail­le

Mielipide: Pel­ko­sen­nie­mi ei ole krii­si­kun­ta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Hiil­ty­nyt Re­von­tu­li­laa­vu saa ti­lal­len­sa seu­raa­jan – palon tut­kin­ta on vielä kes­ke­ne­räi­nen, po­lii­sil­le tullut vink­ke­jä

Tulevasta Rotarypuiston laavusta luvataan entistäkin parempi. Tuhon seurausten selvitykseen on kulunut paljon aikaa ja vaivaa. Revontulilaavun lyhyt taival näytti, että Ounasjoen rannassa on iso tarve laavupaikalle.

Yli kuukausi sitten rovaniemeläisten suosima ulko-olohuone roihusi Arktikumin rannassa. Revontulilaavusta jäi jäljelle vain hiiltyneet pölkyt.

Poliisi pyysi tapahtuneen jälkeen vinkkejä palon todistaneilta. Mitä palosta on selvinnyt?

Revontulilaavun rakentaneet vapaaehtoisyhdistykset Rovaniemen rotaryklubit eivät ole kuulleet poliisilta mitään uutta. Tutkinta on vielä kesken. Rotariaktiivi ja rakennusprojektista vastaava Eero Pajula on kuitenkin varma siitä, että kyseessä oli tuhopoltto. Hän kertoo, että tapauksesta on kuva, jossa tuli näkyy katoksen perällä.

Pajula toivoo, että korvausvelvolliset joutuvat vastuuseen tapahtuneesta.

Lapin poliisi on rikoskomisario Ossi Granatin mukaan saanut muutamia vinkkejä Revontulilaavun palosta. Hän vahvistaa, että esitutkinta on kesken ja edelleen aktiivisessa vaiheessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.