Kolumni: Ro­va­nie­men kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen pitää estää ve­ro­va­ro­jen kaap­paus lait­ta­mal­la kylien säätiö ruotuun

Sää: Lapissa vii­kos­ta on tulossa märkä ja ma­ta­la­pai­nei­nen – "Paras mah­dol­li­suus lumi- ja rän­tä­sa­tee­seen on Kä­si­var­res­sa"

Pääkirjoitus: Ou­to­kum­mun bio­kok­si- ja -me­taa­ni­lai­tos tarjoaa in­ves­toin­ti­mah­dol­li­suuk­sia muil­le­kin yri­tyk­sil­le – te­räs­yh­tiö on saa­vut­ta­mas­sa pääs­tö­ta­voit­teen­sa

Tilaajille

Han­nu­kai­sen kai­vos­han­ket­ta vas­tus­te­taan Ete­lä-Suo­mea myöten – "A­vo­lou­hos ei yk­sin­ker­tai­ses­ti sovi luon­to­mat­kai­lu­kes­kuk­sen lä­hei­syy­teen"

Kaivoshanketta vastustava adressi keräsi yli 51 000 nimeä. Se luovutetaan Kolarin kunnanvaltuustolle tiistaina.

Hannukaisen kaivoshanketta vastustava adressi keräsi yhteensä yli 51 000 nimeä. "Ylläs ilman kaivoksia – Ei Kolarin Hannukaisen kaivoshankkeelle" kaivosadressi luovutetaan Kolarin kunnanvaltuustolle tiistaina. Nettiadressiin on tullut nimiä ympäri Suomea. Eniten allekirjoituksia, vajaat 1600, tuli Helsingistä.

– Se osoittaa, että emme ole asian suhteen yksin. Välillä on tuntunut, että tiedetäänkö tästä hankkeesta Rovaniemen eteläpuolella, adressin alullepanija Heli Kaulanen sanoo.