Irtisanomisten vaara: Laphan hen­ki­lös­töä kos­ke­vat yt-neu­vot­te­lut alkavat tors­tai­na

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Kolumni
Tilaajille

Flow fes­ti­val tarjoaa vä­ri­käs­tä kau­pun­ki­kult­tuu­ria, mutta poh­joi­sen fes­ta­reis­sa voi olla jotain vä­hin­tään yhtä mie­len­kiin­tois­ta

Helsingissä viime viikonloppuna järjestetty Flow festival veti jälleen suuren joukon livemusiikin ja kaupunkikulttuurin ystäviä Suvilahden asfalttikentille.

Viikonloppu festareilla sai pohtimaan suomalaisen festarikulttuurin nykyistä suuntaa ja tulevaisuutta. Viimeisen muutaman vuoden aikana pienemmät tapahtumat ja festivaalit ovat selkeästi alkaneet kiinnostaa festarikansaa yhä enemmän. Flow-kävijöiksi profiloitavaa joukkoa on löytynyt viime kesinä kasvavissa määrin erityisesti Pohjoisessa järjestettävistä tapahtumista. Esimerkiksi Hailuodon Bättre folk, Rukan Solstice ja Kuusamon Epäjohdonmukaiset tanssiaiset ovat kaikki nousseet ainakin omassa kuplassani halutuiksi ja mielenkiintoisiksi festareiksi, eikä tapahtumien kenttä tunnu enää olevan yhtä Etelä-Suomi -keskeinen.

Näillä festareilla tuntuvat kiinnostavan ainakin mielenkiintoiset sijainnit ja pienempien tapahtuman kotikutoinen charmi.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi