Hotellihanke: Inarin val­tuus­to torp­pa­si tois­ta­mi­seen luk­sus­ho­tel­lin ra­ken­ta­mi­sen Ina­ri­jär­ven rantaan

Pääkirjoitus: Pakko on hyvä kan­nus­tin hy­vin­voin­ti­alueil­le

Lapin Kansa live: Arctic Volley ja Pölkky Kuusamo koh­taa­vat har­joi­tus­ot­te­lus­sa kello 18

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Flow fes­ti­val tarjoaa vä­ri­käs­tä kau­pun­ki­kult­tuu­ria, mutta poh­joi­sen fes­ta­reis­sa voi olla jotain vä­hin­tään yhtä mie­len­kiin­tois­ta

Helsingissä viime viikonloppuna järjestetty Flow festival veti jälleen suuren joukon livemusiikin ja kaupunkikulttuurin ystäviä Suvilahden asfalttikentille.

Viikonloppu festareilla sai pohtimaan suomalaisen festarikulttuurin nykyistä suuntaa ja tulevaisuutta. Viimeisen muutaman vuoden aikana pienemmät tapahtumat ja festivaalit ovat selkeästi alkaneet kiinnostaa festarikansaa yhä enemmän. Flow-kävijöiksi profiloitavaa joukkoa on löytynyt viime kesinä kasvavissa määrin erityisesti Pohjoisessa järjestettävistä tapahtumista. Esimerkiksi Hailuodon Bättre folk, Rukan Solstice ja Kuusamon Epäjohdonmukaiset tanssiaiset ovat kaikki nousseet ainakin omassa kuplassani halutuiksi ja mielenkiintoisiksi festareiksi, eikä tapahtumien kenttä tunnu enää olevan yhtä Etelä-Suomi -keskeinen.

Näillä festareilla tuntuvat kiinnostavan ainakin mielenkiintoiset sijainnit ja pienempien tapahtuman kotikutoinen charmi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.