Kysely: Suo­ma­lai­set huo­mioi­si­vat Poh­jois-Suo­men muut­tu­neen aseman hal­li­tus­oh­jel­mas­sa

Pääkirjoitus: Vien­ti­alo­jen sopu on hyvä komp­ro­mis­si – lak­ko­ke­vät voidaan vielä välttää

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Fades Away ei jätä kyl­mäk­si eikä kui­vak­si

Millainen on suhteesi veteen? Sitä kysyy MimoArt Companyn, Tanssiteatteri Minimin ja Tanssiteatteri Rimpparemmin yhteistuotanto Fades Away. Esitykset Wiljamissa 8.10 alkaen.

Tätä esitystä ei kannata katsoa villapaita päällä. Se on ensimmäinen neuvo. Se on hyvä neuvo. MimoArt Companyn kolmiosaisen Water Trilogy -teossarjan toinen osa Fades Away kastelee lavan ja ilmanalan, ja hengittää yleisön ylle sademetsämäisen kostean ja lämpimän tunnun, kuin hunnun. Tanssiteatteri Minimin ja Rimpparemmin kanssa yhteistyössä toteutettu, poikkitaiteellinen näyttämöteos käsittelee nimensä mukaisesti vettä ja veden tematiikkaa. Inspiraatiota ei ole tarvinnut merta edempää kalastella.

– Meissä jokaisessa on aika paljon vettä. Ei ole elämää ilman vettä. Tämä teos voi herättää pohtimaan omaa suhdetta veteen tai veden käyttöön. Emme kuitenkaan halua liikaa sanoittaa sitä, mistä esitys kertoo. Meillekin se kertoo monista asioista, sanoo teoksen toinen ohjaaja Mimosa Lindahl MimoArt Companysta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.