ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Etelän au­rin­gos­sa värillä on väliä – es­pan­ja­lai­sel­la il­lal­li­sel­la ei aras­tel­la myös­kään maus­tei­den käyttöä

Espanjan keittiöissä osataan väri-iloittelu ja rohkea maustaminen. Sahramia, paprikaa ja muita mausteita ripotellaan reippain ottein.

Keltainen sahramiriisi näyttää tummalla lautasella siltä kuin aurinko olisi tullut Pohjolaan vielä kerran visiitille ennen syksyn pimeitä. Vieressä valkosipulikanaa.
Keltainen sahramiriisi näyttää tummalla lautasella siltä kuin aurinko olisi tullut Pohjolaan vielä kerran visiitille ennen syksyn pimeitä. Vieressä valkosipulikanaa.
Kuva: Harri Kuittinen

Valkosipulikeitto on espanjalaisittain tyylikäs ja täyteläinen alkukeitto, johon kananmunat ja paahdetut leipäpalaset tuovat mukavasti purutuntumaa ja lisää makua.

Peruna-chorizopaistos on kuin yhdistelmä pyttipannua ja makkarakeittoa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.